Руският президент Владимир Путин посрещна френския си колега Еманюел Макрон

...
Руският президент Владимир Путин посрещна френския си колега Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Путин посрещна Макрон в Кремъл: Мачът ще бъде красив и напрегнат

Руският президент Владимир Путин посрещна френския си сътрудник Еманюел Макрон в Кремъл.

Путин означи, че двустранните връзки са получили добър подтик в границите на работата на петербургския Международен стопански конгрес. Той уточни, че в търговско-икономическата сфера се вижда положителна динамичност, намерила израз в растежа на стокообмена с 19 % през първото полугодие на тази година. Путин поздрави Макрон с националния празник, който Франция означи през вчерашния ден, и с класирането на френския народен тим за финала на международното състезание по футбол.

" Ще забележим какво ще стане довечера. Уверен съм, че мачът ще бъде хубав, под напрежение, забавен и ще зарадва милионите почитатели по света ", означи той. 

Макрон от своя страна сподели, че е пристигнал в Москва, с цел да поддържа своя тим на финала. В същото време той отдаде дължимото на съветския тим, който " стигна надалеч в шампионата макар всички прогнози ". Той поздрави Русия за проведеното превъзходно международно състезание. " Всичко беше просто напълно ", сподели френският президент, който пристигна в Москва със брачната половинка си Брижит.

Макрон изрази вяра, че ще продължи размяната на отзиви, почнал в границите на форума в Санкт Петербург, освен по двустранните въпроси, само че и по настоящи интернационалните въпроси, и в частност по Сирия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР