Руският президент Владимир Путин посети тренировъчна площадка, за да види

...
Руският президент Владимир Путин посети тренировъчна площадка, за да види
Коментари Харесай

Путин инспектира трениворъчната площадка за мобилизираните войски

Руският президент Владимир Путин посети подготвителна площадка, с цел да види от близко подготовката намобилизирани войски, оповестяват съветски медии.

Върховният главнокомандващинспектира бойното снаряжение на подразделенията, както и готовността на военнослужещите за осъществяване на задания в регионите на спецоперацията в Украйна.

Държавният глава е тествал снайперска пушка " Драгунов ", след което, снабден със защитни очила и наушници, създал няколко изстрела от състояние лежащ.

" Обучението на мобилизираните се организира с нараснал интензитет, като презтози интервал всеки военнослужещ ще употребява минимум 600 бойни патрона и пет гранати в хода на персоналната си подготовка ", прецизираха от Министерството на защитата.

Путин бе съпроводен по време на пътуването сиот министъра на защитата Сергей Шойгу, който му заяви по какъв начин се образоват мъжете.

От 21 септември в Русия тече частична готовност съгласно президентския декрет на Владимир Путин. Според военния министър Сергей Шойгу, запасняците са нужни за надзор на фронтовата линия от 1000 километра и освободените територии в Украйна.

Посещението пристигна ден откакто Путин повдигна военната основа на Русия и разгласи военно състояние в четири окупирани района на Украйна, че се е преместил да анексира предишния месец в стъпка, наказана като противозаконна от Украйна, нейните съдружници и Общото заседание на Организация на обединените нации.

Посещението пристигна ден откакто Путин увеличи бойната позиция на Русия и разгласи военно състояние в четири окупирани района на Украйна,стъпка, наказана като противозаконна от Украйна, нейните съдружници и Общото заседание на Организация на обединените нации. Демонстрацията на Путин за пукотевица е и последният опит да ускори желанието му да бъде възприеман като мощен водач.

Миналия петък Путин сподели, че мобилизацията ще завърши до две седмици. В четвъртък той подреди на всички райони на Русия да положат повече старания за подкрепяне на потребностите на армията и акцентира, че всички мобилизирани мъже би трябвало да бъдат изпратени на фронта с уместно съоръжение.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР