Руският президент Владимир Путин поиска от новото си правителство да

...
Руският президент Владимир Путин поиска от новото си правителство да
Коментари Харесай

Путин поиска от новото си правителство промени във всички области

Руският президент Владимир Путин изиска от новото си държавно управление да работи за промени във всички области, на първата среща с кабинета в Кремъл, предадоха Франс прес и ТАСС.

" Трябва да поемате начинания, да употребявате ексцентрични подходи, да покажете съвременен жанр на ръководство ", сподели Путин на премиера Дмитрий Медведев и министрите.

" Тук би трябвало да е моторът на измененията във всички области и цялата страна би трябвало да усети темпото му ", акцентира Путин и прикани държавното управление да е образец за градивно съдействие с гражданското общество.

" Задачите, които ви чакат, са не просто комплицирани, а извънредно виновни. Това са цели от кардинално ново ниво, от постигането им зависи жизнеспособността на страната ни, силата на развиването й, бъдещето й, без никакво пресилване ", съобщи Путин.

" Чака ви доста работа, основна работа и поисквам на всички нужното здраве и сила да я вършите ", съобщи президентът.

Владимир Путин, който беше триумфално избран отново на 18 март и встъпи в служба на 7 май, още веднъж назначи Дмитрий Медведев за министър председател, показвайки, че не планува смяна в управническата линия, отбелязва Агенция Франс Прес.

На 18 май Путин реши да остави на постовете им множеството съществени министри като външния министър Сергей Лавров и министъра на защитата Сергей Шойгу, утвърждавайки предложенията на Медведев.

Сред редките промени в кабинета са лишаването на Виталий Мутко от поста вицепремиер, отговарящ за спорта, поради допинг абсурда с съветски спортисти, и издигането на финансовия министър Антон Силуанов до първи вицепремиер. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР