Руският президент Владимир Путин поиска от новото си правителство да

...
Руският президент Владимир Путин поиска от новото си правителство да
Коментари Харесай

Путин поиска от новото правителство промени във всички области

Руският президент Владимир Путин изиска от новото си държавно управление да работи за промени във всички области, на първата среща с кабинета в Кремъл, съобщи ТАСС.

“Трябва да поемате начинания, да употребявате ексцентрични подходи, да покажете съвременен жанр на управление”, сподели държавният глава на премиера Дмитрий Медведев и министрите. “Тук би трябвало да е моторът на измененията във всички области и цялата страна би трябвало да усети темпото му”, акцентира Путин и прикани държавното управление да е образец за градивно съдействие с гражданското общество.

“Задачите, които ви чакат, са не просто комплицирани, а извънредно виновни. Това са цели от кардинално ново ниво, от постигането им зависи жизнеспособността на страната ни, силата на развиването й, бъдещето й, без никакво пресилване. Чака ви доста работа”, предизвести президентът.

Путин остави на постовете им множеството съществени министри като външния министър Сергей Лавров и министъра на защитата Сергей Шойгу. Сред редките промени в кабинета са лишаването на Виталий Мутко от поста вицепремиер, отговарящ за спорта, поради допинг абсурда с съветски спортисти, и издигането на финансовия министър Антон Силуанов до първи вицепремиер.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР