Руският президент Владимир Путин поиска да се продължи системната работа

...
Руският президент Владимир Путин поиска да се продължи системната работа
Коментари Харесай

Путин поиска системно разследване на тероризма в Русия

Руският президент Владимир Путин изиска да се продължи систематичната работа в новите райони на Руската федерация за следствие на закононарушенията на наказатели, задгранични наемници и неонацисти, терористични актове против цивилното население, държавни чиновници, общественици и публицисти. Това оповестява „ Интерфакс “.

„ Да работиш като следовател значи да бъдеш на страната на Закона и справедливостта Ето по какъв начин в този момент работят органите за авансово следствие в новите райони на нашата страна – в Новоросия и Донбас, те способстват за консолидираното им в единното правно пространство на Русия, пазят конституционния ред и законността. Необходимо е да продължи систематичната работа за следствие на закононарушенията на наказатели, задгранични наемници и неонацисти, терористични актове против цивилното население, държавното управление публични лица, общественици и публицисти “, сподели Путин във видеообръщение във връзка Деня на следствените органи.

Путин изрази убеденост, че следователите схващат значимостта на тази задача, както и на други основни области на активност, свързани с следствието на закононарушения против живота и здравето на жителите, собствеността, държавните и публичните ползи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР