Руският президент Владимир Путин подписа Закона за антикризисните мерки. Документът

...
Руският президент Владимир Путин подписа Закона за антикризисните мерки. Документът
Коментари Харесай

Путин подписа закона за антикризисните мерки

Руският президент Владимир Путин подписа Закона за антикризисните ограничения. Документът е оповестен на портала за правна информация на 8 март, написа московският вестник " Известия ".

Според закона държавното управление получава опция да извърши спомагателна индексация на осигурителните пенсии , пенсионния коефициент и закрепеното заплащане към пенсиите през 2022 година Той също по този начин разказва характерностите на определяне на виталния най-малко в Русия и пресмятане на минималната работна заплата .

Документът опростява процедурата за закупуване на медикаменти и медицински произведения в страната и вкарва специфични правила за вписване на медикаменти. Правителството получава право бързо да поправя условията за лицензиране на фармацевтични действия и се плануват ограничавания за износа на някои медикаменти от Русия.

Отбелязва се, че държавното управление ще може да поправя разпоредбите за банкет в съветски университети за руснаци, които са принудени да пресечен образованието си в чужбина заради дейностите на непознати страни.

Редица разпореждания в закона се отнасят до подпомагането на бизнеса в Руската федерация. Сред тях са анулацията до края на 2022 година на инспекциите за дребния и междинния бизнес и ИТ фирмите , както и въвеждането на опростени условия и процедури за публични поръчки.

Законопроектът беше утвърден от Съвета на федерацията на 4 март. На 2 март долната камара на Народното събрание разяснява пакета от антикризисни ограничения. Депутатът Сергей Гаврилов сподели, че преди всичко пакетът ще включва ограничения за поддръжка на съветската промишленост, на първо място на военно-промишления комплекс и авиационната индустри я.
 Путин санкционира строго педофилите в Русия
Путин санкционира строго педофилите в Русия

Това става с промени в законодателството

На 2 март представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че страните от няма да могат да дестабилизират съветската стопанска система. Песков означи, че Москва вкарва контрасанкции, с цел да минимизира вредите от дейностите, ориентирани към подкопаване на целостта на стопанската система на страната.

Западните наказания бяха наложени, откакто Русия нахлу в Украйна на 24 февруари рано сутринта. Няколко дни по-рано обстановката в района ескалира доста. Властите на самопровъзгласилите се и приети от Русия отделили се от Украйна региони на Донецк и Луганск оповестиха евакуация на жителите в Руската федерация, а също по този начин се обърнаха за помощ към Москва.
 Русия заплаши да спре доставките на газ по
Русия заплаши да спре доставките на газ по " Северен поток 1 "

Европейските политици би трябвало почтено да предупредят своите гражданите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР