Руският президент Владимир Путин подписа указа за пролетния призив на

...
Руският президент Владимир Путин подписа указа за пролетния призив на
Коментари Харесай

Владимир Путин свика резервистите

Руският президент Владимир Путин подписа указа за пролетния апел на запаса през 2023 година Документът е оповестен на формалния уебсайт за правна информация, предава ТАСС.

" През 2023 година да бъдат призовани съветските жители от запаса за военни сборове във въоръжените сили на Русия, Националната армия на Русия, органите на държавната сигурност и органите на Федералната работа за сигурност (ФСБ) ", се споделя в документа.

Правителството и органите на изпълнителната власт на Русия са натоварени с провеждането на мероприятията, свързани с повикването и самото събиране. Указът влиза в действие от деня на публикуването.

Военните сборове на резервистите са планово събитие за у съвършенстване на военната подготовка и се организират годишно.

Въз основа на указа на президента отделът по готовност на Министерството на защитата изготвя съответната инструкция за районните наборни пунктове . Едва откакто този развой завърши, резервистите ще стартират да получават вести за повикване.

, с цел да подкрепи военните старания на Русия в Украйна, където армията. Този ход, невиждан след Втората международна война, накара стотици хиляди съветски мъже да избягат от страната,.

Припомняме, че съветският президент Владимир Путин на 15 април подписа закона за основаване на.  

Документът разрешава да се уведомяват задължените за наборна. Също по този начин вкарва някои ограничавания за жители, които са получили призовка, само че не са се явили във военната работа.
 Британската разведка: Ще успее ли Шойгу да открие 400 000 доброволци?
Британската разведка: Ще успее ли Шойгу да открие 400 000 доброволци?

Руските военни не престават да пробват да отсрочат новата открита мобилизация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР