Руският президент Владимир Путин подписа указ за ответни икономически санкции

...
Руският президент Владимир Путин подписа указ за ответни икономически санкции
Коментари Харесай

Путин подписа указ за нови ответни санкции срещу Запада

Руският президент Владимир Путин подписа декрет за ответни стопански наказания в отговор на " неприятелските дейности на избрани непознати страни и интернационалните организации " , оповестява ТАСС.

Съгласно постановлението се не разрешава осъществяването на отговорности и сключването на покупко-продажби с задгранични физически и юридически лица по силата на ответните ограничаващи ограничения, както и износът на първични материали и артикули от Русия в полза на тези лица.

Путин е упълномощил на държавното управление до 10 дни да дефинира лист на лицата, глобени от Русия " заради вражески дейности, които опонират на интернационалното право от страна на Съединените щати и включили се към тях непознати страни и интернационалните организации, ориентирани към нелегално отнемане на Руската федерация, жителите на Руската федерация и съветските юридически лица от [тяхното] право на благосъстоятелност и ограничение на правото им на благосъстоятелност ".

По-рано през днешния ден стана ясно, че на идващото съвещание на Съвета по външни работи на Европейски Съюз Европейският съюз евентуално ще одобри, който ще включва, износът на който е главен източник на доходи за Москва.
 Европейски Съюз гласоподава шестия кръг от наказания против Русия до седмица
Европейски Съюз гласоподава шестия кръг от наказания против Русия до седмица

Той ще включва евентуално и ембарго за закупуване на съветски петрол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР