Руският президент Владимир Путин отрече да притежава „дворец“ след разследването

...
Руският президент Владимир Путин отрече да притежава „дворец“ след разследването
Коментари Харесай

Путин за филма на Навални: Нямам "дворец", нищо от показаното не е мое

Руският президент Владимир Путин отхвърли да има „ замък “ след следствието на Алексей Навални, гледано над 86 милиона пъти в YouTube.

Руският опозиционер сподели нови доказателства за корупцията в Кремъл. Два дни след ареста си Навални разгласява следствие, в което твърди, че президентът има същински " замък ".

В диалог с съветски студенти съветският държавен глава разяснява кино лентата на Фонда за битка с корупцията на опозиционния водач.

" Нищо от показаното в този филм, не принадлежи на мен или на околните ми родственици. И в никакъв случай не е принадлежало. Никога!... В актуалния свят, когато става дума за обекти, струващи милиони, а може би и милиарди, постоянно, някъде, по някакъв метод, за дълготрайно време остава диря. Тази " информация " се върти повече от 10 години, просто са решили да съберат всичко на едно място и да го пуснат в интернет, филми, някакви видео стратегии ", сподели още Путин, представен от РИА Новости.

Според него видеото е монтаж и цели „ промиването на мозъците на руснаците “.

" Те разгласиха моя фотография на плуване в жанр „ бътърфлай “. Така неидеално ми се получава, само че от време на време обичам да плавам в този жанр. В някaкъв басейн, където в никакъв случай не съм бил. И не знам какъв басейн е. Но плувах по този начин. Кога и къде? " В Йенисей през 2016 година Е, следователно това е просто компилация, това е монтаж “, заключи Путин.

Задържането на Навални провокира всеобщи митинги в цяла Русия. Арестът му бе остро наказан от западните страни и Съединени американски щати. Руското външно министерство отвърна на удара, като съобщи, че американски дипломати са разгласили протестни направления преди демонстрациите и ги упрекна в поощряване на " марша на Кремъл ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР