Руският президент Владимир Путин отново заяви, че Русия не се

...
Руският президент Владимир Путин отново заяви, че Русия не се
Коментари Харесай

Русия е готова за диалог със САЩ, уверява Владимир Путин

Руският президент Владимир Путин още веднъж съобщи, че Русия не се е намесвала в последните президентски избори в Съединени американски щати , съобщи ТАСС.
 
" Провокатор! Аз не съм бил обвързван с изборната акция на господин Тръмп! " - по този начин реагира Путин на намек от водещ по време на интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург за хипотетична интервенция на Русия в президентската акция в Съединени американски щати през 2016 година Путин акцентира, че Русия е подготвена да води разговор всъщност със Съединени американски щати , съобщи ТАСС. " Разбира се, ние не можем да бъде задоволени от равнището и характера на руско-американските връзки. Ние сме подготвени за разговор ", сподели Путин.
 

Той напомни, че американският президент е предложил среща на върха , само че добави, че към този момент няма договореност по въпроса и пред концепцията има пречки. " Възникват доста проблеми, само че ние сме подготвени да водим разговор всъщност. Мисля, че той от дълго време е назрял ", сподели Путин. Той добави, че въпросите, свързани с Иран и Северна Корея са спомагателна причина за разговор сред Вашингтон и Москва, съобщи Ройтерс.
 
 Gulliver/Getty Images

За иранската нуклеарна договорка Путин сподели, че " не всичко е изгубено " за нейното избавяне , съобщи Агенция Франс Прес. " Американският президент не затвори вратата за договаряния, той сподели, че има доста неща, които не му харесват в този документ, само че той не изключи да реализира единодушие с Иран ", сподели Путин. " Струва ми се, че не всичко е изгубено ", добави той.-->
 

Президентът предизвести, че преустановяване на действието на иранското нуклеарно съглашение ще навреди на целия район и ще сътвори и проблеми към Северна Корея, съобщи ТАСС. " Дали ще е по-добре за Израел, в случай че Иран излезе от тази договорка или в случай че го принудят да го направи? Тогава нуклеарната активност на Иран изобщо няма да бъде разчираема за никого. Ние няма да знаем какво се случва там. Какви опасности ще зародят тогава ", сподели Путин.
 
Той напомни, че към момента не е позволен и казусът със Северна Корея . Путин добави, че е нужно умерено да се вземат решение зародилите проблеми, да се води разговор и да се търсят решения. По отношение на глобите той напомни, че към този момент е казвал, че " ние постоянно поддържаме законови дейности на равнище Съвет за сигурност на Организация на обединените нации и в никакъв случай не сме поддържали това, което е наложено едностранно ".

Според Путин Иран извършва всички свои интернационалните отговорности и няма съображение да бъде наказван. Руският президент съобщи, че е недопустимо Съединени американски щати да ползват своите лични правила отвън рамките си, отбелязва Ройтерс. " Трябва да сложим завършек на това. Това е недопустимо ", съобщи Путин.
 
 БГНЕС

Запитан дали съветска ракета е свалила малайзийския аероплан над Източна Украйна през 2014 година, Путин отговори: " Не, несъмнено ", показва Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР