Руският президент Владимир Путин отиде на сватбата на австрийската външна

...
Руският президент Владимир Путин отиде на сватбата на австрийската външна
Коментари Харесай

Путин отиде на сватба на австрийска министърка и подари на младоженците песен на казашки хор

Руският президент Владимир Путин отиде на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и предприемача Волфганг Майлингер.

Самолетът на президента кацна в Грац, откъдето хеликоптер трябваше да го откара до имението " Чепе ", където бе тържеството. В последния миг обаче Путин реши да дойде с кола, което принуди управляващите да крият шосето, водещо към Гамлиц.

Веднага след идването си на брачното празненство той сервира букет цветя на булката и сърдечно я поздрави.

На празненството дойде и съветски казашки хор. Именно осъществяването на казашкия отбор ще бъде сватбеният подарък на съветския президент за младоженците, пишат австрийски и немски медии.

Гости на тържеството са и канцлерът на Австрия Себастиан Курц, вицеканцлерът Хайнц-Кристиан Щрахе, президентът на републиката Александър ван дер Белен, генералният секретар на основаната във Виена ОПЕК (Организация на страните експортьорки на петрол) Мухамед Баркиндо.

Напускайки имението " Чепе ", преди да седне в лимузината, Путин се разписа върху сватбения автомобил на младоженците и извика " Горчиво! "

Той отпътува назад за летището, откъдето довечера ще отлети за Берлин за договаряния с немския канцлер Ангела Меркел. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата. Очаква се преди началото на срещата двамата да създадат изказвания за пресата, в които да оповестят главните тематики на идните диалози.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР