Руският президент Владимир Путин очаква преговорите между Евразийския икономически съюз

...
Руският президент Владимир Путин очаква преговорите между Евразийския икономически съюз
Коментари Харесай

Путин: Сделката за преференциална търговия между ЕАЕС и Сърбия е на финал

Руският президент Владимир Путин чака договарянията сред Евразийския стопански съюз (ЕАЕС) и Сърбия за преференциално комерсиално съглашение да бъдат финализирани скоро, предава белградското радио „ Б92 “, представено от организация " Фокус ".
„ Очакваме договарянията за преференциални търговски съглашения със Сингапур, Израел и Сърбия и в бъдеще Индия и Египет да бъдат приключени скоро “, съобщи Путин на срещата на Върховния съвет на ЕАЕС в Санкт Петербург в четвъртък.
Припомняме, че съветският президент предложи на страните членки на организацията да обмислят концепцията за основаване на обща платежна инфраструктура, „ която ще усили устойчивостта на националните платежни системи на страните, като ги направи по-малко подвластни от $ и други непознати валути “.
По време на последната си аудиенция в Казахстан сръбският президент Александър Вучич още веднъж е изискал от съветския и казахстанския си сътрудници разрешение за свободен експорт на коли Fiat 500L, създавани в Сърбия, в техните страни – нещо, което Белград се пробва да реализира от години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР