Руският президент Владимир Путин обяви, че военната операция в Украйна

...
Руският президент Владимир Путин обяви, че военната операция в Украйна
Коментари Харесай

Путин: Военната операция в Украйна се развива успешно

Руският президент Владимир Путин разгласи, че " военната интервенция в Украйна се развива сполучливо в строго сходство с авансово утвърдените проекти ", цитира Би Би Си изказване на президента на Русия.

" Що се отнася до бойните тактики, които Министерството на защитата и Генералният щаб създадоха, те изцяло се оправдаха. Нашите момчета, бойци и офицери демонстрират храброст и подвиг. Те вършат всичко допустимо, с цел да избегнат цивилни жертви в украинските градове ", споделя Путин.

Световните медии всекидневно разгласяват фотоси на разрушенията на домове и гражданска инфраструктура. Руското министерство на защитата твърди, че е ориентирано към военни цели. Руският президент назова обстрела на Донецк от " Точка-У " на 14 март " искрено кърваво терористично нахлуване ". Киев отхвърля ударът да е бил нанесен от негови военни.



Според Путин " в самото начало на интервенцията в Донбас киевските управляващи са били помолени по разнообразни канали да не вземат участие в бойни дейности, а просто да изтеглят войските си от Донбас, с цел да се избегне безсмислено клане. Те не пожелаха. Е, това е тяхно решение. И осъзнаването на това, което се случва в действителната обстановка на място, ще пристигна неизбежно. "

Той съобщи, че съветските военни са осуетили проектите на Украйна за хипотетично нахлуване в Донбас, а по-късно и в Крим. Путин, както и други съветски управляващи, повториха, че Украйна сякаш желае да създаде свои нуклеарни оръжия и организира ръководени от Съединени американски щати военни и биологични стратегии. Киев и международната общественост намират сходни обвинявания за нелепи.

Руският президент също по този начин съобщи, че доверието в $ като съществена аварийна валута е подкопано и че изземването на съветски бизнес активи в чужбина е урок за съветските бизнесмени, че няма нищо по-надеждно от вложенията вкъщи.
ТЕМА преди 21 минути 1312 преди 44 минути 443 преди 1 час 950
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР