Руският президент Владимир Путин обяви, че e забелязал, както я

...
Руският президент Владимир Путин обяви, че e забелязал, както я
Коментари Харесай

Путин скръцна със зъби на Джо Байдън за острата му реторика срещу Русия

Руският президент Владимир Путин разгласи, че e забелязал, както я дефинира, острата антируска изразителност от претендента за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън, само че че е бил обнадежден от мнения на Байдън по отношение на контрола на оръжията.

Путин, който увери, че Русия ще работи с всеки президент на Съединени американски щати, направи мненията по време на посещение в съветската държавна телевизия.

Байдън води предизборна акция против републиканския президент Доналд Тръмп за президентските избори на 3 ноември.

" Що се отнася до претендента от Демократическата партия... ние също виждаме много остра антируска изразителност. За страдание сме привикнали с това ", означи Путин.

Но той добави, че Байдън е направил това, което той счита за окуражаващи изказвания във връзка с контракта Нов СТАРТ, последния огромен контракт за нуклеарните оръжия сред Русия и Съединени американски щати, който изтича през февруари.

Засега Москва и Вашингтон не са съумели да се спогодят за нов контракт или удължение, макар че пратеникът на Тръмп за надзор на оръжията съобщи във вторник, че е реализиран " значим прогрес " по време на двустранните договаряния.

" Кандидат Байдън обществено съобщи, че е подготвен за удължение на Новия СТАРТ или за реализиране на нов контракт за ограничение на стратегическите... оръжия и това е доста сериозен детайл от нашето съдействие в бъдеще ", сподели Путин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР