Руският президент Владимир Путин обяви частична военна мобилизация в страната,

...
Руският президент Владимир Путин обяви частична военна мобилизация в страната,
Коментари Харесай

Путин обяви частична военна мобилизация

Руският президент Владимир Путин разгласи частична военна готовност в страната, оповестява ТАСС.

Мобилизационните мероприятия стартират от през днешния ден.

Той акцентира, че Москва би трябвало да предприеме нужните стъпки, с цел да отбрани своя суверенитет, защото Западът се стреми да " отслаби " и " унищожи " Русия.

Руският президент упрекна Запада, че е наредил на Украйна да подкопае мирните договаряния с Москва, заявявайки, че  на спора.

Путин означи, че двете страни са постигнали прогрес само че украинската страна е почнала да подкопава по-нататъшните договаряния, откакто е получила сходни инструкции от Запада.

Освен това той упрекна Запада в " нуклеарен шантаж " против Русия и предизвести, че Москва също има " разнообразни оръжия за заличаване " и е подготвена да употребява " всички налични средства ", с цел да се отбрани.

Не блъфирам , закани се Путин.

Той уточни, че във Вашингтон и Брюксел има проекти за пренасяне на военния спор от Украйна на територията на Русия . По негови думи някои високопоставени чиновници от страните от НАТО са разискали и опцията за потребление на нуклеарно оръжие против Москва.

Очаква се съветският президент да направи коментар и по отношение на в Донецката и Луганската национална република, както и в Херсонска и Запорожка област в Украйна.

В момента съветската държавна телевизия излъчва обръщението на президента, което бе отсрочено през вчерашния ден по незнайни аргументи.

Очаквайте детайлности!
 Отложиха за през днешния ден речта на Путин за войната и референдумите
Отложиха за през днешния ден речта на Путин за войната и референдумите

Спекулации на медиите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР