Руският президент Владимир Путин обеща увеличаване на разходите за социални

...
Руският президент Владимир Путин обеща увеличаване на разходите за социални
Коментари Харесай

Президентът Путин обеща подобряване на жизнения стандарт на руснаците

Руският президент Владимир Путин даде обещание увеличение на разноските за обществени стратегии като част от напъните на държавното управление за рационализация, съобщи АП. При обичайна " Пряка линия ", когато дава отговор на въпроси на жителите, Путин се изправи пред недоволства от ниските заплати и пенсии. Той отговори, обявявайки проекти за увеличение на заплатите в държавния бранш.

Реалните приходи на жителите са се понижавали в продължение на няколко години, като най-големият спад е бил през 2016 година Сега обаче приходите последователно се покачват, сподели Путин, представен от ТАСС. Темпът на напредък на действителната работна заплата към май 2019 година е достигнал 2,8%, посочи той. По думите му от началото на годината покачването на заплатите е достигнало до 44 млн. души. Увеличаването на продуктивността на труда и развиването на стопанската система са основни условия за повишение на виталния стандарт, сподели Путин.

За първия час на предаването " Пряка линия ", в което съветският президент Владимир Путин дава отговор на въпроси на жители, той съумя да даде отговор на 12 въпроса, съобщи ТАСС. Изправен пред възходящо неодобрение, Путин даде обещание да усъвършенства виталния стандарт на руснаците, отбелязва Агенция Франс Прес.


Това е 17-ата Пряка линия, проведена, откогато Путин пристигна на власт преди 18 години. Обикновено отговорите на въпросите не престават сред 4 и 5 часа. Тази година Пряката линия е проведена в миг, в който известността на Путин е сензитивно намаляла и недоволството и безпокойството на популацията е повишено, откогато той разгласи преди година непопулярни ограничения, като повдигането на пенсионната възраст и увеличението на Данък добавена стойност.

Президентът увери още, че желае да реши наложителните проблеми като положението на системата на опазването на здравето или казуса с отпадъците. Над 1,5 млн. въпроси и обръщения има отправени тази година към Путин, добавя ТАСС. Повечето от тях са отправени по телефона. Останалите са заложени посредством известия, посредством мобилно приложение, посредством специфичната форма в уеб страницата на програмата и посредством обществените мрежи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР