Руският президент Владимир Путин обеща да изпълни целите на Москва

...
Руският президент Владимир Путин обеща да изпълни целите на Москва
Коментари Харесай

Изпращането на западни войски в Украйна рискува глобален ядрен конфликт, казва Путин

Руският президент Владимир Путин даде обещание да извърши задачите на Москва в Украйна и предизвести Запада да не се намесва по-дълбоко в борбите, като сподели, че сходен ход рискува световна нуклеарна спор.

Предупреждението на господин Путин пристигна в послание към нацията преди изборите идващия месец, че е съвсем несъмнено, че ще завоюва, наблягайки опита му да отбрани съветските облаги в Украйна.

>

В явно позоваване на изказването на френския президент Еманюел Макрон по-рано тази седмица, че разполагането на западни сухопътни войски в Украйна не би трябвало да се „ изключва “, господин Путин предизвести, че това ще докара до „ трагични “ последствия за страните, които решат с цел да направи това.

Г-н Путин означи, че до момента в който упрекват Русия в проекти да нападна съдружници от НАТО в Европа, западните съдружници „ избират цели за нанасяне на удари по нашата територия и избират най-ефикасните, както считат, ударни средства и приказват за опцията за изпращане на контингент на НАТО в Украйна ”.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР