Руският президент Владимир Путин нарече изрод и антисемитска свиня посланика

...
Руският президент Владимир Путин нарече изрод и антисемитска свиня посланика
Коментари Харесай

Путин нарече посланик измет и антисемитска свиня

Руският президент Владимир Путин назова " урод и антисемитска свиня " посланика на Полша в хитлеристка Германия Юзеф Липски, който през 1938 година заречен да издигне монумент на Хитлер във Варшава, в случай че нацисткият водач извърши желанието си да изсели евреите от Европа в Африка. Това оповестява организация ЕА Дейли.

" Изрод, антисемитска свиня, няма по какъв начин да го наречеш другояче. Той изцяло се солидаризира с Хитлер в неговите антисемитски настроения и освен това - за издевателствата над еврейския народ дава обещание да му издигне монумент във Варшава ". Това съобщи Путин на съвещание на колегиума на министерството на защитата, разяснявайки дневника на полския дипломат в Германия Юзеф Липски преди Втората международна война.

" Това, което ме потресе, казано почтено, е по какъв начин Хитлер и формалните представители на същата тази Полша са обсъждали така наречен еврейски въпрос ", разяснява президентът своята реакция, до момента в който е чел архивни документи от Втората международна война. Държавният глава напомни, че Хитлер е съобщил първо на външния министър, а по-късно и на посланика на Полша за своята концепция да пресели евреите в колонии в Африка, съобщи Епицентър.бг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР