Руският президент Владимир Путин може официално да обяви война на

...
Руският президент Владимир Путин може официално да обяви война на
Коментари Харесай

Путин може официално да обяви война на Украйна на 9 май

Руският президент Владимир Путин може публично да разгласи война на Украйна на 9 май, оповестява.

Това ще разреши цялостната готовност на армията в Русия. Така съветските въоръжени сили нападащи Украйна ще получат числено предимство, защото досега напъните им да реализират забележителна победа не престават да се провалят.



На 9 май, прочут като "Ден на успеха ", в Русия се отбелязва разгромът на Нацистка Германия през 1945 година

Западни публични лица считат, че Путин ще употребява символичното значение и пропагандната мощ на този ден, с цел да разгласи или военна победа в Украйна или огромна ескалация на военните дейности, или и двете.



Към днешна дата Путин упорства бруталната инвазия в Украйна да бъде наричана "специална военна интервенция ". В нея публично вземат участие единствено съветски професионални бойци.

На процедура цялата професионална войска на Русия сега е ангажирана с спора или е ситуирана в основни региони като Калининград, а нападащите сили нямат задоволителна бройка за пробив на украинските защитни линии.



"Мисля, че той ще се опита да се отдръпна от своята "специална интервенция ", разяснява дейностите на Путин английският министър на защитата Бен Уолъс. "Той увърта, с цел да може да каже: "Вижте, това в този момент е война против нацистите и се нуждая от повече хора. Имам потребност от повече съветско пушечно месо ".

Официалното оповестяване на война на 9 май може евентуално да ускори публичната поддръжка в Русия за нашествието.



Също по този начин, съгласно съветското законодателство, формалната война ще разреши на Путин да активизира резервистите и да призове наборни военнослужещи, от които обезверено се нуждае на фронта.



По информация на НАТО минимум 10 хиляди съветски бойци са били убити, откогато Русия нахлу доскоро повече от два месеца в Украйна. Общата бройка на съветските загуби с ранените, безследно изчезналите и пленените евентуално надвишава 30 хиляди души или над 15% от общия състав на нападащата войска.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР