Руският президент Владимир Путин коментира тежката ситуация за Русия, създала

...
Руският президент Владимир Путин коментира тежката ситуация за Русия, създала
Коментари Харесай

Путин: Настоящата ситуация е стъпка към по-нататъшна суверенизация на Русия

Руският президент Владимир Путин разяснява тежката обстановка за Русия, основала се на фона на глобите, с поговорката „ да нямаше благополучие, само че нещастието оказа помощ “. Според него това ще бъде стъпка към по-нататъшна суверенизация на страната.

„ Разбира се, нямаше да има благополучие, само че нещастието оказа помощ: в последна сметка това е мощна стъпка към по-нататъшна суверенизация, към увеличение на нашия стопански и финансов суверенитет, това е доста значимо “, сподели Путин на среща с ръководителя на Сбербанк Герман Греф, оповестяват съветски медии.

Путин означи, че компликациите и проблемите, които Русия се пробва да сътвори извън в разнообразни области, в това число във финансите, като цяло са преодолени.

„ Бих желал да отбележа и го върша на драго сърце: макар известни и обилни компликации и проблеми, зародили вследствие на известни събития, компликациите, които се опитваха и към момента се пробват да ни основават в разнообразни области, в това число финансови, всички – с помощта на професионалните дейности на нашата банкова общественост, на държавните организации, на напъните на Централната банка като цяло – това желая да подчертая – успяхме да го преодолеем “, разяснява още Путин.

 

Източник " Труд "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР