Руският президент Владимир Путин каза, че се надява отношенията на

...
Руският президент Владимир Путин каза, че се надява отношенията на
Коментари Харесай

Путин се надява отношенията между Русия и САЩ да се подобрят

Руският президент Владимир Путин сподели, че се надява връзките на Москва с Вашингтон да се подобрят, само че добави, че топката е в полето на Съединени американски щати, оповестиха международните организации. В изявление за телевизия " Россия-1 " Путин сподели, че президентът Доналд Тръмп извършва обещанията, които е дал по време на предизборната си акция, и че едно от тях е било да усъвършенства руско-американските връзки. " Надявам се, че и това ще стане, във всеки случай ние сме подготвени, топката съгласно мен е в полето на американците, в американската част от игрището ", акцентира Путин.
Той съобщи, че Москва " е подготвена да развива и задълбочава, да възстановява връзките си със Съединени американски щати " и добави, че " инструментите може да са разнообразни - в това число персонални срещи (на лидерите) ".
Междувременно представителят му Дмитрий Песков удостовери, че като допустимо място за среща е обсъждана Виена. Темата е коментирана сред Путин и австрийския канцлер Себастиан Курц при визитата на съветския държавен глава в Австрия.
Вчера американският президент съобщи, че Русия би трябвало да взе участие в срещите на върха водачите на така наречен Голяма седморка на стопански най-развитите страни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР