Руският президент Владимир Путин каза, че Русия ще стане по-силна

...
Руският президент Владимир Путин каза, че Русия ще стане по-силна
Коментари Харесай

Путин с предупреждение към Запада: Няма да направим компромис!

Руският президент Владимир Путин сподели, че Русия ще стане по-силна и по-независима, откакто преодолее компликациите, подбудени от " нелегитимните наказания на Запад а ", съобщи Ройтерс.

Той уточни, че няма опция на специфичната военна интервенция (според израза на съветските власти) в Украйна и че Русия не е страна, която би направила взаимни отстъпки със личния си суверенитет си поради някакви краткосрочни облаги.

" Тези наказания щяха да бъдат наложени при всички положения ", съобщи съветският държавен глава на среща с държавното управление.

" Има някои въпроси, проблеми и компликации, само че до момента сме ги преодолявали и ще продължим да го вършим ", съобщи Путин.

Putin on Rising Energy Prices: " They`re Trying to Blame Us for Their Mistakes "
— Xx (@Xx17965797)
" Храните ще нарастнат в допълнение на интернационалните пазари, само че не поради Русия , а поради западните наказания ", съобщи той, като уточни, че страната му и Беларус са измежду най-големите производители на изкуствени торове, само че Запад ът основава проблеми за финансирането и доставките.

В същото време Путин увери, че Москва ще продължи да извършва уговорките си за експорт на храни. Руският министър на земеделието Дмитрий Патрушев пък сподели на държавна среща под председателството на Путин , че съветската продоволствена сигурност е обезпечена и че Москва ще продължи да обслужва отговорностите си за експорт за международните селскостопански пазари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР