Руският президент Владимир Путин изрази съмнение, че Сергей Скрипал и

...
Руският президент Владимир Путин изрази съмнение, че Сергей Скрипал и
Коментари Харесай

Владимир Путин: Ако Скрипал беше отровен с бойно вещество, нямаше да е жив

Руският президент Владимир Путин изрази подозрение, че Сергей Скрипал и щерка му са отровени с нервнопаралитична субстанция, защото са оживели при нападението.

„ Ако против тези хора е употребявано бойно вещество, каквито са обвиняванията на Англия, щяха да са умрели за секунди на място . За благополучие това не се случи. Това значи,че е нещо друго, а не военен газ”, съобщи Путин.
ОЗХО: Скрипал токсичен с над 50 гр Новичок Създател на бойното вещество счита, че с толкоз може да се избие цялостен град
Путин приказва над четири часа в първата за новия му мандат така наречен „ директна линия” – негова изява, предавана от радиостанции, малките екрани и други електронни медии, в която той дава отговор на въпроси на жителите.

Общо 2 млн. зрителски въпроси чакаха президента. Повечето бяха по тематики, свързани със заплатите, пенсиите, обществените помощи, стопанската система.

Първият въпрос беше за нарасналите цени на горивата.

„ Съгласен съм, че това, което се случва, е недопустимо”, съобщи Путин, а от държавното управление оповестиха, че още на следващия ден ще внесат нов закон за по-добра регулация, който ще бъде подсилен от президента.

Снимка: EPA

Според съветския държавен глава страната му се развива добре стопански .

„ Ще пазиме своите ползи непрекъснато, само че не жестоко – както в областта на стопанската система, по този начин и на сигурността. Винаги търсим и компромис. Натискът ще завърши, когато западните ни сътрудници осъзнаят, че методите им са неефективни, контрапродуктивни и нездравословни за всички”, разяснява той глобите против Русия.

Твърденията за интервенция на Русия в изборите в Съединени американски щати през 2016 година пък са „ нелепи” и може да се окачествят само като смешка, разяснява Путин.

Той още веднъж настоя Русия да бъде позволена до следствието на случая „ Скрипал” и акцентира, че до момента в който това не стане, Москва няма да може да разяснява повода за болестта на някогашния двоен сътрудник и щерка му и да дава отговор на обвиняванията.
Англия няма да проверява случая „ Скрипал ” с Русия Според тях по този метод Москва се пробва да избегне въпросите, на които съветските управляващи би трябвало да отговорят
Снимка: EPA

По време на „ директната линия” Путин означи, че галактическите технологии се развиват и комерсиализират доста бързо, заради което Русия би трябвало да направи „ доста крачки напред”, включително в качеството на спътниците и апаратурата, с цел да задържи своето водещо място и подготвеност в тази активност.

Той заяви, че през идващите няколко години Русия възнамерява да изведе в орбита 600 информационни и проучвателен спътника в границите на програмата „ Сфера”.

Президентът на Руската федерация заявява още, че няма проекти за закриване на обществени медии или ограничение на достъпа до интернет в Русия. Същевременно акцентира, че е нужно да се реализира „ цивилизовано решение” за гаранциите, че интернет е безвредна среда.

Относно блокирания от съветските управляващи достъп до обществената мрежа за криптирани известия „ Телеграм” Путин сподели, че джихадисти употребяват тази медия, с цел да провеждат набези на съветска територия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР