Руският президент Владимир Путин изрази надежда, че американският му колега

...
Руският президент Владимир Путин изрази надежда, че американският му колега
Коментари Харесай

Путин изрази надежда, че Тръмп ще посети Москва в Деня на победата

Руският президент Владимир Путин изрази вяра, че американският му сътрудник Доналд Тръмп ще посети следващата година Москва за честванията на Деня на успеха 9 май и съобщи, че Русия е подготвена за диалози със Съединени американски щати, предадоха ТАСС и Ройтерс.
Доналд Тръмп желае да пристигна на военния церемониал за Деня на успеха в Москва Той беше поканен от съветския му сътрудник - Владимир Путин
" Колкото до 9 май в Москва, мисля, че посещаване по случай края на Втората международна война за водача на страната, която е дала значителен принос в битката с нацизма, ще е вярна, вярна стъпка даже в хода на предизборната акция " в Съединени американски щати, сподели Путин след срещата на върха на страните от БРИКС в Бразилия.

Той обаче добави, че за момента не възнамерява да се среща с Тръмп.
Бомбена офанзива в Сирия лиши живота на петима, а десетки бяха ранени Инцидентът се случва в североизточния град Камишли
Говорейки за Сирия, Путин призна, че Съединени американски щати и Тръмп са дали принос в битката в Сирия, само че добави, че всеки наблюдаващ може да оцени ролята на Русия. Той сподели също, че Русия не счита за законно военното наличие на Съединени американски щати в Сирия.

Путин сподели още, че Русия е изпълнила задачите си, които си е сложила, като е почнала интервенцията в Сирия - а точно да се попречи на съветска територия да обхванат огромен брой подготвени и готови бойци с опит в бойните дейности.
Руският президент съобщи, че има още доста работа за извършване в сирийската провинция Идлиб, съобщи Ройтерс.
Държавният глава изрази вяра, че женевският кротичък развой за Сирия ще бъде сполучлив.

В по-глобален проект Путин прикани за обединяване на напъните на другите страни по света в битката с тероризма, тъй като всички са в заплаха.
Той предложи да се разшири и кръгът на страните, въвлечени в договарянията за надзор над въоръженията и като в тях да се включат с изключение на Русия и Съединени американски щати, и Китай, а също и Франция и Англия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР