Руският президент Владимир Путин и египетският му колега Абдел Фатах

...
Руският президент Владимир Путин и египетският му колега Абдел Фатах
Коментари Харесай

Путин и египетският президент се разходиха в Сочи

Руският президент Владимир Путин и египетският му сътрудник Абдел Фатах ас Сиси се разходиха по крайбрежната улица на Сочи и разговаряха с почиващи в черноморския курорт руснаци, след което отидоха да вечерят в локален ресторант, съобщи ТАСС.

Пръв на срещата пристигна съветският президент и към пет минути изчака египетския посетител навън . Путин предложи на египетсикя президент да се поразходят преди вечерята и го попита дали му харесва времето в Сочи и очевидно остана удовлетворен от отговора. Вечерта в Сочи температурата на въздуха е 18 градуса, отбелязва организацията.
 Руският президент Владимир Путин и египетският му сътрудник Абдел Фатах ас Сиси се разходиха по крайбрежната улица на Сочи БГНЕС
Путин попита президента на Египет по какъв начин е минал денят му в Москва и той описа, че е съумял да се срещне с премиера Дмитрий Медведев, с председателката на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко и да постави цветя на Гроба на незнайния боец.
 Руският президент Владимир Путин и египетският му сътрудник Абдел Фатах ас Сиси се разходиха по крайбрежната улица на Сочи БГНЕС-->
По пътя към ресторанта " Висота 5642 " (най-високата точка на Русия е връх Елбрус в Кавказ, с височина 5642 м) двамата срещнаха неколцина минувачи и Путин ги заприказва, като ги попита от кое място са , споделя кореспондентът на ТАСС. Някои дадоха отговор, че живеят в Сочи, други - че са пристигнали на отмора от Москва или Урал. Путин ги попита дали са почивали в Египет, на което един мъж отговори утвърдително и сподели, че доста му е харесало там. Путин им показа египетския президент и той предложения руснаците да посетят египетските курорти.
 Руският президент Владимир Путин и египетският му сътрудник Абдел Фатах ас Сиси се разходиха по крайбрежната улица на Сочи БГНЕС
След вечерята в ресторанта, която продължи към час, когато двамата президенти излязоха на открито, бяха посрещнати с овации още веднъж от посетители на курорта, след което Путин изпрати египетския си сътрудник до колата му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР