Руският президент Владимир Путин е подписал пакет от осем закона

...
Руският президент Владимир Путин е подписал пакет от осем закона
Коментари Харесай

Путин подписа закони за интегриране на окупираните украински региони в съдебната система на Русия

Руският президент Владимир Путин е подписал пакет от осем закона за основаване на съдилища в окупираните Луганска, Донецка, Херсонска и Запорожка области, както и за осъществяване на процедура за асортимент на претенденти за първичния им състав. Това съобщи ТАСС, като означи, че съответните документи към този момент са обнародвани.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10077
По силата на първия пакет закони на територията на Донецка и Луганска област се основават висши и арбитражни съдилища на самообявилите се републики, а в Запорожка и Херсонска област се основават районни съдилища и районни арбитражни съдилища. Създават се и гарнизонни военни съдилища в Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон, а също съдилища, обхващащи няколко региона, районни и градски съдилища.

Съдилищата, настоящи в областите към сегашния миг, ще продължат да правораздават от името на Руската федерация до началото на активността на съдилищата, които ще бъдат основани в сходство с новоприетите закони, като се чака това да стане до края на месеца. Освен това се дефинира процедура за прекачване на новосъздадените съдилища на делата и жалбите, които са признати за разглеждане, само че към момента не са прегледани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР