Руският президент Владимир Путин е изключително интересна и всестранно развита

...
Руският президент Владимир Путин е изключително интересна и всестранно развита
Коментари Харесай

Всичко, което Путин обожава да прави

Руският президент Владимир Путин е извънредно забавна и всестранно развита персона. Извън служебните отговорности той обича да разпуска с разнообразни забавни занимания, някои от тях и много рискови.
 Владимир Путин джудо БГНЕС, списък
Бойните изкуства са неговата най-голяма и отдавнашна пристрастеност. Майстор е на спорта по самбо (1973 г.) и джудо (1975 г.) Той счита, че те образуват познания, качества и умения, от които се нуждае всеки политик.
 
Путин има вяра, че джудото образова и тялото, и мозъка, развива мощ, устойчивост, учи на самоконтрол, оформя способността да се усеща най-подходящият миг, да се виждат мощните и слабите страни на съперника, както и образува устрема към най-хубави резултати и самоусъвършенстване.
 
Путин е и нееднократен първенец на Санкт Петербург по самбо . Има и черен колан по карате .-->
 Владимир Путин джудо БГНЕС, списък
Руският президент признава и, че ужасно доста харесва да кара ски , като избира съветските писти.
 
„ Това е динамичен спорт, който изисква преодоляване на техниката и е чудесна опция за дейна отмора и положително въодушевление ”, споделя Путин.
 Руският президент Владимир Путин и беларуският му сътрудник Александър Лукашенко БГНЕС
Леонид Тягачев, руски първенец по ски, показва, че техниката на Путин е доста постоянна и той се спуска нормално с доста висока скорост.
 Руският президент Владимир Путин и беларуският му сътрудник Александър Лукашенко БГНЕС
Путин е разпален и по хокей на лед и то от относително скоро. През 2011 година той обществено дава обещание, че ще се научи да кара и по този начин прекарва два месеца в образование при известния хокеист Алексей Касатонов.
 Владимил Путин БГНЕС

 Владимир Путин БГНЕС
Уроците им постоянно са след среднощ, когато Владимир Путин завършва своя работен ден. През април 2011 година взе участие в подготвителна сесия на млади хокеисти за финала на Golden Puck, където даже означи няколко гола и от този момент до ден сегашен той е страховит почитател на хокея.
 Владимир Путин хокей БГНЕС, списък
Руският президент обожава животните и то най-много в естествената им среда. Той взе участие в доста научни планове, свързани с животните. Председател е на Настоятелството на Руското географско сдружение и интензивно се занимава със отбраната на редки типове. Животинските типове под негово персонално застъпничество са амурски тигър, бял кит, полярна мечка и снежен леопард.
 Владимир Путин в Сибир БГНЕС

 Владимир Путин в Сибир БГНЕС
Путин е и извънреден почитател на колите , като избира съветските.
 
Страстта му стартира още, когато е трети курс в университета. Майка му печели „ Запорожец “ от лотарията и дава автомобила на него.
 Владимир Путин лимузина БГНЕС

 Владимир Путин лимузина БГНЕС
Въпреки натовареното си всекидневие, Путин съумява да откри време за отмора, някъде допустимо най-далеч от нещата, свързани с ръководството на страната. Но защото това се случва доста рядко, той се пробва да прекара късите си почивки допустимо най-ефективно. Той твърдо има вяра, че смяната на мястото и другата активност са най-хубавият тип отмора.
 Владимир Путин на риба в Южен Сибир БГНЕС

 Владимир Путин на риба БГНЕС
Риболовът е едно от обичаните занимания на съветския президент. Той е необикновен фен на риболова в Русия.
 Владимир Путин на риба в Южен Сибир БГНЕС
„ Риболовът е моят спорт, обичам го и постоянно се виждам да употребявам всяка опция да седна с въдица в ръка. За страдание, такива случаи са доста редки. Понякога обаче работата ми ми оказва помощ в това. Как другояче мога да отивам на лов на риба в Америка в компанията на двама президенти? Сериозно, най-хубавият лов на риба в света, съгласно моя персонален рейтинг, е в Мурманска област, в делтата на река Волга край Астрахан ”, споделя Путин.
 Владимир Путин на риба в Южен Сибир БГНЕС

 Владимир Путин на риба в Южен Сибир БГНЕС
Язденето измежду природата и конете са другата пристрастеност на съветския президент. Той се усеща убеден в седлото и постоянно, когато успее да откри време, се отдава и на това свое обичано занимание.
 
През август 2009 година, по време на еднодневната си отмора в Тува, Владимир Путин остава в палатков лагер на брега на река Хемчик. От там той потегля и на рафтинг с надуваема гумена лодка. Това се трансформира в следващата му пристрастеност.
 Владимир Путин БГНЕС

 Владимир Путин в Сибир БГНЕС
Какво ще е идващото рисково занимание, с което ще се заеме Путин и за което ще приказва целият свят, следва да разберем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР