Руският президент Владимир Путин допусна на шега, че след края

...
Руският президент Владимир Путин допусна на шега, че след края
Коментари Харесай

Путин „се вижда“ като ...хокеист след края на политическата си кариера

Руският президент Владимир Путин позволи на смешка, че след края на мандата си може да влезе в професионалния хокей . Той сподели това на среща с представители на обществеността във връзка реализацията на плана " Жилища и градска среда ", съобщи ТАСС.
 
 БГНЕС, списък

На срещата с молба за подпомагане към президента се обърна измамен инвеститор, с думите: " Като някогашен хокеист ви апелирам, помогнете като на сътрудник, а аз постоянно ще ви върна шайбата и ще вкарате прекрасен гол ".
 

" И още какъв хокеист съм..., само че в този момент въпреки всичко правя друга работа ", отговори на закачката президентът и добави с усмивка: " По-нататък, по-късно ще вляза в професионалната хокейна лига, когато имам по-малко задължения на сегашната си месторабота ".
 
Путин постоянно се занимава с хокей . Научил се е да кара кънки на 60-годишна възраст. Въпреки че самичък прави оценка качествата си като хокеист много сериозно , той се старае при всяка опция да излезе на леда и да взе участие в надпревари.-->
 
 БГНЕС, списък

Преди няколко години Путин стана основател на основаването на Нощна хокейна лига . Тя сплоти фенове на този спорт, които в свободното време, като предписание вечер (което даде названието на лигата) се събираха, с цел да играят.

С присъединяване на популярни хокеисти от Русия и някогашния Съветски съюз бяха проведени постоянни шампионати сред такива любителски тимове в разнообразни райони на Русия, а след това и до обединяването им в един шампионат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР