Руският президент Владимир Путин благодари на Дядо Мраз - руската

...
Руският президент Владимир Путин благодари на Дядо Мраз - руската
Коментари Харесай

Путин благодари на Дядо Мраз, че му помогнал да стане президент

Руският президент Владимир Путин благодари на Дядо Мраз - съветската версия на Дядо Коледа - за това, че му е оказал помощ да стане президент , и прикани митичната фигура да помогне за реализирането на проектите на Москва , осведоми " Франс прес ".

Путин за първи път стана президент на Нова година през 1999 година, когато първият постсъветски държавен глава на Русия Борис Елцин ненадейно подаде оставка и Путин, който тогава беше министър-председател, пое ролята.

Дядо Мраз, брадата фигура, доста сходна на Дядо Коледа, раздава дарове на децата в навечерието на Нова година в целия някогашен Съветски съюз. Помага му внучката му Снегурочка или Снежанка, изяснява френската организация за западната си аудитория.

" Моите връзки с Дядо Мраз постоянно са се развивали по добър метод ", означи Путин по време на годишната си конференция в края на годината, като добави: " Благодарен съм му, че мога да се срещна с вас в това ми качество. "

" Надявам се, че той освен ще ни даде дарове, само че и ще реализира плановете на страната и на всеки жител ", добави съветският президент.

Путин отговаряше на въпрос на публицист, основан във Велики Устюг - град в северозападната част на Русия, който е дом на Дядо Мраз - по отношение на правосъдно дело, заведено от лице, твърдящо, че съветският Дядо Коледа не бил изпълнявал желанията му в продължение на 23 години.

" Мога да се застъпя за Дядо Мраз и да припомня на ищеца, че Дядо Мраз извършва единствено желанията на момчета и девойки, които са били положителни ", уточни Путин, добавяйки, че ищецът трябвало " да проучва държанието си ".

Маратонската конференция на Путин с съветски и задгранични публицисти продължи близо четири часа, като се колебаеше сред съществени въпроси и представление, като някои кореспонденти са облечени в костюми и подвигат табели, с цел да привлекат вниманието на президента.

Днес един публицист пристигна, облечен в костюм на Снежанка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР