Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град

...
Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град
Коментари Харесай

Путин е гост сватбата на външния министър на Австрия Карин Кнайсл

Руският президент Владимир Путин дойде със аероплан в австрийския град Грац и от летището се насочи с хеликоптер към община Гимлиц, където бе посетител на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и предприемача Волфганг Майлингер.

Сватбената гала се състои в имението "Чепе " в Гамлиц.

Освен това на мястото на празненството дойде и съветски казашки хор. Според известия на австрийски и немски медии, позоваващи се на дипломатически източници, точно осъществяването на казашкия отбор ще бъде сватбеният подарък на съветския президент за младоженците.

В ГАЛЕРИЯ ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА, НА КОЯТО ПУТИН БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Putin is in Austria for a wedding pic.twitter.com/CLrHfL1arI
— Russian Market (@russian_market) August 18, 2018
На тържеството са пристигнали и други ВИП персони, измежду които канцлерът (премиерът) на Австрия Себастиан Курц, вицеканцлерът Хайнц-Кристиан Щрахе, президентът на републиката Александър ван дер Белен, генералният секретар на основаната във Виена ОПЕК (Организацията на страните експортьорки на петрол) Мухамед Баркиндо.

Напускайки имението "Чепе ", преди да седне в лимузината, Путин се разписа върху сватбения автомобил на младоженците и извика "Горчиво! "

В момента Путин лети за Берлин за договаряния с немската канцлерка Ангела Меркел.
 Карин Кнайсъл и брачният партньор ѝ Карин Кнайсъл и брачният партньор ѝ
Световните водачи влязоха в скандал за зависимости от Русия

Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата. Очаква се преди началото на срещата двамата да създадат изказвания за пресата, в които да оповестят главните тематики на идните диалози.
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР