Руският президент Путин се срещна с майки на загинали руски

...
Руският президент Путин се срещна с майки на загинали руски
Коментари Харесай

Путин към майките на загинали: всички сме смъртни

Руският президент Путин се срещна с майки на починали съветски войници в Украйна в резиденцията си в Ново Огорьово. Той ги увери, че празнотата в сърцето на майката от починалия й наследник никой не може да я запълни. Президентът държа 7 минутна тирада, която ТАСС популяризира във видеозапис, само че какво се споделили майките по-късно не бе излъчено. 

" При нас в ПТП умират примерно 30 000 души, от алкохол - примерно също толкоз, за жалост. Така се е случил животът, животът е комплициран и многолик, по-сложен, в сравнение с го разказват в книжките. Всички сме пред очите на Господ, Аллах, Христос - всички, които имат вяра във висши сили, без значение каква вяра изповядват. Важното е, че всички сме смъртни, и все в миналото напущаме този свят. Това е неизбежо. Въпросът е по какъв начин сме живели. Някои живеят или не живеят - необяснимо, и от какво си отиват - от водка или от нещо друго, - необяснимо, отиват си. Живели ли са или не са живели? И животът незабележимо е отминал някакси, живял ли е човек, или не е. А вашият наследник е живял. Неговата цел е реализирана ", споделя Путин на една от майките, чийто наследник е умрял през 2019 година в Луганск.

На срещата не са били поканени всички искащи майки, означи съветската редакция на БиБиСи. Присъствали са единствено близки до властта, " тествани " майки. През октомври родственици на мобилизирани записаха над 50 видеобръщения до Кремъл да изтегли неподготвените мъже от първа бойна линия и да им обезпечат всичко належащо за фронта. Но те не са били поканени в Ново Огорьово. Путин уверил 17-те поканени майки, че той и цялото управление споделят тъгата им по починалите синове и ще създадат всичко, с цел да не се почувстват забравени. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР