Руският премиер Михаил Мишустин е наредил от полунощ в понеделник

...
Руският премиер Михаил Мишустин е наредил от полунощ в понеделник
Коментари Харесай

Русия ще се затвори напълно от понеделник

Руският министър председател Михаил Мишустин е наредил от среднощ в понеделник да бъдат напълно затворени границите на страната, заяви ТАСС.

В постановлението, подписано от него, се споделя, че " времено ще се ограничи придвижването през автомобилните, железопътните, пешеходните, речните " пропускателни пунктове, както и през сухопътния сектор на руско-беларуската граница.

Изключение ще се прави единствено в обособени случаи - да вземем за пример за поданици на т. нар Донецка национална репулика и Луганска национална република с съветски паспорти, написа РБК.

Възможни са още ограничения

Решението пристигна, откакто Русия разгласи 228 нови случая на ковид, причиняващ COVID-19, и общият брой болни от първия случай насам доближи 1264 души.

По-рано през днешния ден източници на РИА " Новости ", " Интерфакс " и РБК споделиха, че се обмисля цялостно прекъсване на вътрешните железопътни и въздушни транспорти.

Преди дни съветският президент Владимир Путин разгласи другата седмица в страната за неработна, само че по-късно бе конкретизирано, че това се отнася единствено за хората, които не могат да работят отдалечено.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1203)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР