Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че САЩ никога няма да

...
Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че САЩ никога няма да
Коментари Харесай

Русия знае, че САЩ никога няма да спрат да й налагат санкции

Руският министър председател Дмитрий Медведев съобщи, че Съединени американски щати в никакъв случай няма да престанат да постановат наказания на Русия , тъй като американската политика постоянно е била ориентирана в тази посока, оповестява " Спутник ".

" Мога да отговоря непосредствено на това: те ( САЩ) в никакъв случай няма да спрат да постановат наказания на Русия, тъй като цялата им политика - най-малко през последните 100 години - е била ориентирана към използване на неограничени наказания против нашата страна, без значение в каква форма ", разяснява той.

Според Медведев в никакъв случай не е имало интервал в историята, когато няма наказания на Съединени американски щати против Русия .

Това, съгласно съветския министър председател е тъпо, тъй като е попречило на двете страни да си сътрудничат на интернационално ниво и да намерят значими решения в области като сигурността и икономическото развиване на двете страни.

Подобна позиция в последно време показва и съветското външно министерство, което означи, че глобите на Съединени американски щати против Русия не престават да оказват нездравословно влияние за цялостното разрушение на двустранните връзки , като акцентира, че ще последва на практика отговор от Москва .
 Съединени американски щати с нови наказания против Русия поради Скрипал
Съединени американски щати с нови наказания против Русия поради Скрипал

Те включват ограничения против банковия сектор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР