Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов най-вероятно няма да се

...
Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов най-вероятно няма да се
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ изглежда няма да се върне скоро във Вашингтон

Руският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов най-вероятно няма да се върне във Вашингтон в близко бъдеще, само че като цяло решението на този въпрос зависи от готовността на американската страна да покаже някакво предпочитание за нормализиране на връзките с Москва, съобщи заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков пред " Спутник ", съобщи БГНЕС.
" Времето (на завръщането на Антонов), ще бъде несъмнено според от стъпките, които Вашингтон следва в развиването на двустранните връзки. Ние се надяваме, че те въпреки всичко ще могат да покажат предпочитание най-малко за относителна нормализация на тези връзки и ще подхващат някои забележими стъпки ", изясни Рябков.
 Русия и Съединени американски щати обмениха данни за ракети и нуклеарни бойни глави Русия и Съединени американски щати обмениха данни за ракети и нуклеарни бойни глави
Русия и Съединени американски щати обмениха данни за количеството ракети и нуклеарни бойни глави за първи път след продължаването на Договора за редуциране на с...
Преди известно време президентът на Съединени американски щати в изявление за ABC News, че съветският президент Владимир Путин ще " заплати цената " за хипотетична интервенция в изборите в Съединени американски щати. Освен това Байдън отговори утвърдително на въпрос дали счита, че Путин е " палач ".
След това съветският дипломат в Съединени американски щати беше извикан в Москва за съвещания и с цел да се проучват по-нататъшни дейности в подтекста на връзките със Съединени американски щати. По време на консултациите в Москва Антонов организира срещи във външното министерство, двете камари на Народното събрание, както и със съветника на Кремъл Юрий Ушаков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР