Руският полузащитник Руслан Заерко подписа договор с Ботев (Враца) до

...
Руският полузащитник Руслан Заерко подписа договор с Ботев (Враца) до
Коментари Харесай

Ботев взе руснак

Руският полузащитник Руслан Заерко подписа контракт с Ботев (Враца) до края на сезона. 25-годишният Заерко изкара експериментален интервал през тази седмица и беше утвърден от старши треньора Сашо Ангелов. Той укрепва врачани като свободен сътрудник. През пролетта на предишния сезон халфът записа 7 мача за втородивизионния Олимпиец (Нижний Новгород), само че през юни беше освободен. Преди това през есента на 2017 година той изиграва още 7 срещи за различен второразряден съветски отбор Луч (Владивосток).

" Агентът ми предложи да дойда тук на проби и аз дойдох. Изкарах пет дни и ми предложиха контракт. Първите ми усещания са, че колективът е добър. Настройката е боева. Въпреки че клубът неотдавна е в елита, всички желаят да побеждават. Затова в тима се води доста продуктивна работи и се надявам, че ще има резултати ", разяснява Заерко.

Той добави, че заплащането в Ботев е по-високо от трета съветска лига, само че по-ниско от втория ешалон в родината му. " Целта ми е да играя и да извърша контракта си. А по-късно ще забележим ", сподели още руснакът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР