Руският певец и текстописец от грузински произход Григорий Лепс е

...
Руският певец и текстописец от грузински произход Григорий Лепс е
Коментари Харесай

Григорий Лепс със счупени ребра и в болница

Руският артист и текстописец от грузински генезис Григорий Лепс е бил откаран незабавно в болница откакто е потрошил ребрата си след рухване, оповестява ``Пети канал``.

Към момента се откриват аргументите и събитията на случая. Според предварителните данни лекарите са го хоспитализирали в една от столичните клиники с голям брой фрактури на ребрата.

Григорий Лепс готви величествен концерт, с който ще зарадва многочислените си почитатели на 3 ноември в Арена Армеец по покана на Моко.

България е част от международното турне на изпълнителя, което е отдадено на 55-годишниния празник на Лепс. Легендарният музикант, композитор и продуцент ще показа пред родната аудитория най-големите си шлагери – " Я Счастливый ", " Зеркала ", " Лондон ", " Лабиринт ", " Водопадом ", " Ну и что ", " Плен ", а също и най-актуалните части от новия му албум.

В музикалното си творчество именитият съветски артист от грузински генезис комбинира поп и рок, а неповторимото му наличие на сцената и разпознаваемият тембър му печелят международна популярност. Медиите даже съпоставят вокалните умения на Григорий Лепс с тези на един от най-известните бардове на Съветския Съюз - Владимир Висоцки, на който той посвещава албума " Второй ".

Придобил популярност след навършване на 30 години, неприятното момче на Русия записва едни от най-големите си шлагери взаимно с плеяда от звезди, измежду които изкусителната Ани Лорак, като взаимната им ария " Зеркала " има било 100 благ. гледания в уеб страниците за видео шерване. На сходен голям интерес се радват и частите, основани в колаборация с Тимати, Максим Фадеев, Валерий Меладзе, Стас Пьеха, Ирина Аллегрова и други.

С безчет концерти и стотици влиятелни оценки и самопризнания зад тила си, Григорий Лепс е същинска звезда в Русия, като кариерата му включва още и присъединяване като жури в музикалния риалити формат " The Voice ". Една от най-близките му приятелки е самата Алла Пугачова, като двамата постоянно са канени за водещи на най-престижните състезания и културни събития в страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР