Руският патриарх Кирил заговори за идването на Антихриста във финалната

...
Руският патриарх Кирил заговори за идването на Антихриста във финалната
Коментари Харесай

Руският патриарх: Идва краят на света - Топ новини

Руският патриарх Кирил заприказва за идването на Антихриста във финалната си тирада на ХХІV конгрес на Всемирния съветски национален събор, приключил през вчерашния ден, 25 октомври, оповестяват съветските медии. Според владиката глобализмът е „ средата, в която може да се появи разказаният в Библията персонаж, който желае да владее света “. За „ едва ориентиращите се в християнската есхатология “ владиката със светско име Гундяев посочи, че „ оня не е различен, а Антихристът “.

Все отново съгласно него шансът светът да се възвърне не е изгубен. Бъдещето зависело от това какъв избор ще направи човечеството – дали ще избра „ обичайните полезности или секуларния универсализъм на Запада “. Главата на РПЦ обаче се притеснява, че човечеството към този момент няма изключително предпочитание да тръгне по „ пътя на спасението “ и по тази причина нуклеарната злополука е действителна заплаха.

Кирил поучава всички страни да взимат образец от Русия, където „ развитата просвета, техника и обучение се съчетават с президент, който намерено приказва за своята религия “. Това обаче съгласно него било и повода, поради която всички желаят да „ изтрият Русия поради различните ѝ възгледи “.

Патриархът е безапелационен, че Путин избавя всички от библейския Апокалипсис. Той е отпред на „ битката със международното единение, в което няма място замисълът на Твореца за индивида “. Гундяев има вяра, че в случай че глобализмът се реализира, ще се появи Антихристът, а това значи краят на света. Именно това е осъзнал Путин, твърди Кирил. Той вижда и първите знаци на Апокалипсиса – появяването на евтаназията, ЛГБТ браковете, генетичните опити. Кирил е безапелационен, че доста западни страни завиждат на Русия за това, че има водач, който намерено има вяра в Бога, „ тъй като на Запад не е признато да се приказва за вярата “.

Краят на света може да бъде отсрочен, единствено в случай че се наложи „ тирания на болшинството, което няма да даде на малцинствата като ЛГБТ право на глас “, твърди съветският патриарх, представен от „ Площад Славейков “.

На същия конгрес тирада изнесе и философът Александър Дугин, който съобщи: „ Ние сме в същинска война. Има хоризонтално опълчване – нашата войска, нашите врагове. Но има и още едно измерение на тази война – отвесно. Това е война на небето срещу пъкъла “.

Философът с радикални възгледи обобщава, че „ просвета, която не се основава на Христа, е дяволска просвета “. Главният мюфтия на Русия Талгат Таджудин пък се оплака на събора, че повече от 70 години децата са учили в учебните заведения, че хората произлизали от маймуните: „ Не, популярност богу, не сме маймуни. И на никого няма да подражаваме. С това се потвърждава, че нашата татковина е свята земя “.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР