Руският патриарх Кирил осъди масовите протести в Русия срещу корупцията

...
Руският патриарх Кирил осъди масовите протести в Русия срещу корупцията
Коментари Харесай

Руският патриарх нарече протестиращите срещу Путин побъркани

Руският патриарх Кирил осъди всеобщите митинги в Русия против корупцията в страната и за освобождението на опозиционера Алексей Навални.
“Нашите младежи, сподели патриарх Кирил във връзка митингите на младежите в Русия против корупцията и злоупотребите на съветските управляващи. Патриарх Кирил, който се е намира в самоизолация в скит покрай Переделкино, смята, че протичащото е провокирано от " рецесия на младото потомство " и е резултат от " отрицателно въздействие извън ”.
 Може ли Навални да сплоти руснаците? Може ли Навални да сплоти руснаците?
Откакто беше арестуван на летището в Москва на 17 януари, Алексей Навални приканва последователите си към всеобщи митинги. Не всички рус...
“Често нашите младежи безусловно са като побъркани и губят всевъзможни витални ориентири. Трябва да се образуват верни мисли, верни убеждения, които да са заслужен отпор на всевъзможни разрушителни въздействия ”, сподели още съветският патриарх Кирил и добави: “Ако желаеме да имаме същински ярко бъдеще за нашия народ, за нашето Отечество, би трябвало да помислим за доста неща. Да помислим за това по какъв начин се образува съзнанието на нашите младежи, какви сили въздействат на сърцата и душите, по какъв начин се насочва осведомителния поток, който през днешния ден гълтам актуалния човек, с какви хрумвания е изпълнен този поток ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР