Руският парламент одобри обширната конституционна реформа на трето и последно

...
Руският парламент одобри обширната конституционна реформа на трето и последно
Коментари Харесай

Руският парламент одобри окончателно измененията в Конституцията

Руският парламент утвърди обширната конституционна промяна на трето и последно четене през днешния ден - ход, който ще разреши на президента Владимир Путин да остане на власт още 12 години след приключването на сегашния му мандат през 2024 година, оповестява " Нова телевизия ".

 Държавната дума утвърди набора от промени на Конституцията с 383 „ за “, 0 „ срещу “ и 43 „ въздържали се “. Той беше утвърден от Съветът на федерацията няколко часа по-късно. На 22 април ще има общонационален избор за препоръчаните ремонти.

Критиците на Кремъл осъдиха този ход като цинична операция и приканиха към митинги.

Конституционната промяна, призната от Думата през днешния ден, ще разреши на Путин да се кандидатира за президент още два пъти след 2024 година Преди националния избор тя ще бъде прегледана и от съветския Конституционен съд.

В края на януари Владимир Путин внесе в Държавната дума законопроект за промени в Конституцията. Промените са ориентирани към създаване на разпореждания, залегнали в основите на конституционната система, човешките и гражданските права и свободи.

Промените преразпределят изпълнителните пълномощия на съветското държавно управление в Москва и в допълнение ускоряват властта на президентството, като в същото време не разрешават еднополовите бракове и утвърждават „ вярата в Бог “ като една от обичайните съветски полезности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За д
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР