Руският опозиционер Алексей Навални смята, че границите на Украйна са

...
Руският опозиционер Алексей Навални смята, че границите на Украйна са
Коментари Харесай

Навални призна Украйна в границите от 1991 г.

Руският опозиционер Алексей Навални счита, че границите на Украйна са интернационално приетите от 1991 година

Мнозина изтълкуваха това като самопризнание за принадлежността към Украйна и на Крим, въпреки Навални да не загатва и дума за полуострова. В предишното той направи поредност от двусмислени изявления за Крим.

„ Какви са границите на Украйна? Такива, както и на Русия – интернационално приетите, избраните през 1991 година Ние, Русия, също тогава ги признахме. Тези граници Русия би трябвало да признава и през днешния ден. Тук няма какво да обсъждаме. Почти всички граници по света са инцидентни и провокират нечие неодобрение. Но да се води война за смяната им през XXI век не трябва. Иначе светът ще потъне в безпорядък “, написа наказаният опозиционер по поводт идната първа годишнина от съветската експанзия против Украйна.

Той разгласява манифеста .

Според него съветските военни сили са направили закононарушения в Украйна. А прпезидентът Владимир Путин разрушил бъдещето на Русия поради персоналните си упоритости.

„ Десетки хиляди почтени украинци бяха убити, болежка и премеждия сполетяха още милиони други. Извършени бяха военни закононарушения. Действителните аргументи за тази война са политическите и стопански проблеми в самата Русия, желанието на Путин да се задържи на власт непременно и манията за неговото лично историческо завещание. Той желае да влезе в историята като „ царят поробител “, написа Навални в манифеста си и зове за интернационално следствие на изказванията за осъществените закононарушения.

Той е уверен, че Русия е блъснала самото дъно.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР