Руският опозиционер Алексей Навални разказа в публикация в „Инстаграм“ за

...
Руският опозиционер Алексей Навални разказа в публикация в „Инстаграм“ за
Коментари Харесай

Алексей Навални в „Инстаграм“: Поздрави на всички от „Сектор за засилен контрол А“

Руският опозиционер Алексей Навални описа в обява в „ Инстаграм “ за изискванията и престоя му досега в наказателна колония ИК-2 „ Покров “.

„ Поздрави на всички от „ Сектор за засилен надзор А “, написа при започване на обявата Навални. Казва, че продължава да се изумява от това какъв брой блестящо се виждат звезди и от „ удивителното чувство когато прекараш дланта си по прясно обръснатата си глава “. Опозиционерът е разгласил и автопортрет, на който се вижда новата му „ прическа “.

Навални написа още, че досега не е видял никакво принуждение или намек за такова, само че по „ напрегнатата поза на наказаните, които се опасяват да извърнат главите си “ е податлив да има вяра на историите за „ пребитите съвсем до гибел с дървени чукове “.
View this post on Instagram

С подигравателен комизъм, Навални написа „ това е новият ми дом – „ нашият другарски концентрационен лагер “. Казва още, че не си е представял по какъв начин е допустимо да съществува такова място и то единствено на 100 км от Москва.

„ Режим, правилник, всекидневие. Изпълнение на безкрайни правила. Псувните и жаргонните думи са неразрешени и тази възбрана се ползва прецизно. Можете ли да си визиите затвор, в който да не псуват? Ужасно нещо “, споделя още Навални.

Снимка: Getty Images

По думите му на всички места в лагера има камери и пандизчиите се следят непрекъснато. „ Някой горе е прочел 1984 година на Оруел и си е споделил – да, ужасно! Да го създадем “, написа Навални.

Иронично прибавя, че в случай че се отнасяш с комизъм към всичко, може да се живее в наказателната колония.

От обявата му излиза наяве още, че опозиционерът се намира в килия, в която на пост стои „ мъж с грахово яке “ от пандиза. През нощта на всеки час Навални е събуждан и вдиган пред камерата за доклад.

Снимка: Getty Images

„ Завежда ме пред камерата и споделя: Два часа и тридесет минути, наказаният Навални. Профилактичен доклад на пандизчия, податлив да бяга. На място “ и още веднъж умерено задрямвам “, споделя Навални.

„ Заспивам с мисълта, че има хора, които ме помнят “, приключва съветският опозиционер.

Снимка: Getty Images

Алексей Навални беше трансфериран в наказателната колония, където ще излежава присъдата си от две години и половина затвор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР