Руският опозиционер Алексей Навални публикува откровение за своята любов и

...
Руският опозиционер Алексей Навални публикува откровение за своята любов и
Коментари Харесай

Навални: Юлия, любовта ти ме спаси

Руският опозиционер Алексей Навални разгласява признание за своята обич и възобновяване. Той бе токсичен с Новичок и прекара седмици в кома. Причината през днешния ден да е жив е брачната половинка му Юлия. На нея Навални посвети дълго писмо, оповестено в обществените мрежи.
Ето го и него:

" Пост за любовта.

На 26 август аз и Юлия честваме годишнина - 20 години взаимен живот. Донякъде даже се веселя, че пропуснах този ден и имам късмет да напиша това през днешния ден, когато знам малко повече за любовта, в сравнение с преди месец.

Разбира се, вие сте виждали нещо такова във филмите, чели сте за него в книгите - един любим лежи безжизнено в кома, а дригият го връща назад към живота с безрезервната си любов и грижа. И ние направихме същото.

Според каноните на класическото кино.

Аз спях, а Юлия идвала, говорила ми, пяла ми песни, пускала ми музика. Не помня нищо от това, няма да ви неистина.

Но ще ви кажа тъкмо това, което си припомням. Не може да бъде наречено " спомен ", а по-скоро някакво чувство и страст. Толкова е значимо за мен обаче, че вечно ще остане в съзнанието ми.

Лежах. Вече ме бяха извадили от кома, само че никого не познавах, не знаех какво се случва. Не говорех, не знаех и какво е да приказваш. Всичко се изчерпваше с това да я очаквам да пристигна. Коя беше тя - не знаех. Как изглеждаше, също не знаех.

Дори и да успеех да зърна нещо с разфокусирания си взор, просто не можех да си спомня облика. Но знаех, че тя е друга, по тази причина лежах и я чаках през цялото времче. Тя идавше, наместваше възглавницата ми по-удобно. Тя говореше радостно и се смееше, нямаше милостив и спокоен глас. Казваше ми нещо. Идиотските халюцинации отстъпваха пред нейното наличие. С нея ми беше добре. Тръгваше си и отново ставах печален. Чаках я.

Няма капка подозрение в мен, че има научно пояснение за всичко това. Като улавях тембъра на гласа на жена си, мозъкът ми е отделял допамин, ставаше ми по-лесно. Всяко посещаване безусловно ме лекуваше, както и всяко очакване тя да пристигна.

Но колкото и ужасно да звучи здравното пояснение, в този момент сигурно знам единствено от личния си опит: любовта лекува и ви връща към живота. Юля, ти ме избави и нека това да бъде записано в учебниците по неврология ".

A post shared by (@navalny) on Sep 21, 2020 at 4:02am PDT
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР