Руският опозиционер Алексей Навални бе върнат в наказателната колония, където

...
Руският опозиционер Алексей Навални бе върнат в наказателната колония, където
Коментари Харесай

Върнаха Навални в наказателната колония 

Руският опозиционер Алексей Навални бе върнат в наказателната колония, където излежава своята присъда, от затворническата болница, където бе под лекарско наблюдаване след гладната си стачка, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите и на негови близки.

" Блогърът Навални бе изместен в наказателната колония в Покров ", заяви представител на Федералната работа за осъществяване на наказванията (ФСИН), представен от ТАСС.

Информацията беше доказана малко по-късно в Туитър от екипа от сподвижници на опозиционера.

Според организация РИА Новости Навални е взел участие посредством видеоконферентна връзка от наказателната колония в правосъдно съвещание, на което е била прегледана една от жалбите му против затворническата администрация, която той упреква, че " цензурира " получаваните от него вестници.

Опозиционерът е отдръпнал този собствен иск, оповестиха съветски организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Задържан през януари след завръщането си от Германия, където се възстановяваше от хипотетично отравяне, за което упреква Кремъл, Навални беше наказан на две години и половина затвор по дело за машинация от 2014 година, което той дефинира като политически стимулирано, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР