Руският опозиционен водач Алексей Навални призова днес Европейския съюз да

...
Руският опозиционен водач Алексей Навални призова днес Европейския съюз да
Коментари Харесай

ЕС трябва да санкционира руските олигарси, а не държавните служители

Руският опозиционен лидер Алексей Навални прикани през днешния ден Европейския съюз да схване нов метод в връзките с Москва и да постанова наказания не на държавни чиновници, а на съветските олигарси, съобщи Българска телеграфна агенция.

Навални показа концепциите си във видеоконференция с комисията на Европейския парламент по външни работи. Парламентарната комисия заседава през днешния ден, с цел да разиска икономическата и публичната конюнктура в Русия в навечерието на парламентарните избори.

Според Навални Кремъл към този момент не възприема съществено глобите на Европейски Съюз, тъй като не е обиден директно. По неговите думи резултатът би бил напълно различен, когато на близки до президента Владимир Путин бъде запорирано имущество и бъде наложена възбрана за пътешестване. Съществува опция да се наложат и наказания на съветски държавни представители, когато не извършват решения на Европейския съд по правата на индивида, добави той.

Навални съобщи, че сходен метод би бил подсилен от 99 на 100 от съветските жители. Той предложи Европейски Съюз да не признае резултатите от идните съветски избори, в случай че не бъде позволено присъединяване на всички искащи претенденти. Европейски Съюз би трябвало да се отнася с топлина към руснаците, само че и да възприема съветските управници като незаконна група, завзела властта, съобщи Навални. Той означи, че макар европейските наказания, в южните европейски пристанища е цялостно с яхти на съветски олигарси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР