Руският опозиционен политик Алексей Навални, който излежава присъда, е започнал

...
Руският опозиционен политик Алексей Навални, който излежава присъда, е започнал
Коментари Харесай

Навални: Затворът ми помогна да разбера феминистките

Руският опозиционен политик Алексей Навални, който излежава присъда, е почнал да работи в шивашкия завод на пандиза и станал " шивачка ", заяви Ройтерс.

Във връзка с това той написа в Инстаграм, че това е трансформирало отношението му към феминистите.
Задържаха хората, помагали на Навални в следствията
В Москва бяха арестувани трима мъже по обвиняване, че са търсили персонални данни, които да бъдат употребявани в следствията на опозицонера А...

Властите в пандиза изискват от пандизчиите да работят и им дават опция за избор сред разнообразни занимания - готвене, пекарство и шиене. Опозиционерът споделя, че е избрал занятие, което в документите на пандиза е наречено " шивачка ", въпреки че на съветски думата " швея " съществува единствено в женски жанр и се употребява нормално единствено нежния пол.

Навални се майтапи, че би трябвало да има и мъжки жанр. След тази преживелица той към този момент се отнася с по-голяма благосклонност към хората, на които които преди се е присмивал за това, че са желали в съветския език да има думи в женски жанр като да вземем за пример " блогърка " и приключва с апела да се измисли мъжка форма на съветската дума " швея ".

От март най-изявеният съветски критик на Путин излежава присъда от две години и половина в затвор източно от Москва за нарушение изискванията на освобождение под гаранция. Според Навални обвиняванията против него са били изфабрикувани, с цел да спънат политическите му упоритости.

Вижте тази обява в Instagram.

Алексей Навални: Наградата " Сахаров " е чест, само че и отговорност
Затвореният критик на Кремъл и опозиционен политик Алексей Навални съобщи в четвъртък, че приемането на премията " Сахаров " - най-висо...

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР