Руският опозиционен политик Алексей Навални, който излежава административен арест в

...
Руският опозиционен политик Алексей Навални, който излежава административен арест в
Коментари Харесай

Алексей Навални вдигна температура в ареста

Руският опозиционен политик Алексей Навални, който излежава административен арест в център за задържане в Москва, е вдигнал висока температура през вчерашния ден и се е наложило да бъде извикана Бърза помощ, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Знам, че през вчерашния ден в действителност са викали кола за спешна помощ за Алексей, тъй като имаше доста висока температура. Днес не съм го посещавала ", съобщи неговата адвокатка Олга Михайлова.

По-рано Навални беше приет за отговорен за наново осъществяване на административно правонарушение, изразяващо се в нарушение на избрания ред за образуване или осъществяване на манифестации.

При вземането на решението за налагане на наказването съдът регистрира, че Навални към този момент е правил административни нарушавания.

Опозиционният водач получи наказване от 30 денонощия административен арест, което по-късно беше кратко до 24 денонощия от московския градски съд.

На 12 юни локалните управляващи в Москва позволиха шествие от улица " Маша Пориваева " и протест на бул. " Академик Сахаров ", само че в деня преди този момент някои уредници приканиха за пренасяне на акцията на улица " Тверска ".

При последвалите вълнения полицията задържа над 150 души. Започна наказателно дело за потребление на принуждение против представители на властта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР