Руският опозиционен лидер . Не закъсняха и реакциите у нас

...
Руският опозиционен лидер . Не закъсняха и реакциите у нас
Коментари Харесай

Борисов за смъртта на Навални: Това е убийство срещу демокрацията

Руският опозиционен водач. Не закъсняха и реакциите у нас след известието за гибелта на най-големия критик на Кремъл.

" Навални е мъртъв?! Не - Навални е погубен! Режимът го умъртви! Това е ликвидиране против демокрацията. Необходим е мощен напън върху Кремъл и повече помощ за Украйна ", написа в профила си във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.



Следственият комитет на Русия стартира инспекция по обстоятелствата за гибелта на 47-годишния Алексей Навални. Екипът на Навални заяви, че не е осведомен за гибелта му, юристът на опозиционера пътува към пандиза. Руският опозиционен водач Алексей Навални е умрял през днешния ден, откакто е примрял и е изгубил схващане в наказателна колония северно от Полярния кръг, където излежава присъда. Това оповестяват управляващите в Русия.

Федералната наказателна работа на Ямалско-Ненецкия самостоятелен окръг разгласи, че Навални се е почувствал зле след разходка в Наказателна колония номер 3 в Харп, на 1 900 километра североизточно от Москва. Почти неотложно е изгубил схващане.

Алексей Навални е най-известният критик на Кремъл. Става най-яркият опозиционен водач още преди десетилетие, откакто разкрива корупция в големи мащаби измежду най-близкото обграждане на Путин.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР