Руският опозиционен лидер който според Запада е бил отровен с

...
Руският опозиционен лидер който според Запада е бил отровен с
Коментари Харесай

Добри новини за състоянието на Алексей Навални

Руският опозиционен водач който съгласно Запада е бил токсичен с нервно-паралитичното вещество " Новичок ", може да става от леглото си, заяви лекуващата го болница в Берлин, представена от AFP.
Подобрението в положението на Навални настъпи на фона на потвърждението от две европейски лаборатории, че отровното вещество от руската ера е било против него, което накара френския президент Еманюел Макрон да изиска Владимир Путин да хвърли светлина върху „ опита за ликвидиране “, добавя организация Фокус.
 Франция приканва за подробно следствие на случая с Навални Франция приканва за подробно следствие на случая с Навални
Франция приканва Русия да организира задълбочено следствие за изясняване на случая с Алексей Навални. Това бе обявено от Елисейския...
В отговор на подозренията, повдигнати от Русия по отношение на немското следствие, представителят на канцлера Ангела Меркел Щефен Зайберт съобщи, че Берлин е изискал от Франция и Швеция " самостоятелен обзор на немските доказателства въз основа на нови проби от Навални ".
" Резултатите от този обзор в профилирани лаборатории във Франция и Швеция към този момент са разполагаем и удостоверяват немските доказателства " за използването на неразрешеното вещество, съобщи Зайберт в изказване.
Резултатите подтикнаха Макрон да каже на съветския президент по телефона, че е " неотложно да се хвърли неотложно светлина върху събитията на този опит за ликвидиране и да се откри кой е виновен ", се споделя в изказване на френското президентство.
Путин отвърна в отговор, че изказванията остават " голословни обвинявания, не основаващи се на нищо против съветската страна ".
 Руската полиция желае достъп до Навални в Германия Руската полиция желае достъп до Навални в Германия
44-годишният критик на Кремъл и герой против корупцията Алексей Навални колабира, откакто се качи на аероплан в Сибир и беше хоспитализ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР