Руският опозиционен лидер Алексей Навални в понеделник съобщи, че съди

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални в понеделник съобщи, че съди
Коментари Харесай

Навални съди затвора си, не му давал зимни ботуши

Руският опозиционен водач Алексей Навални в понеделник заяви, че съди управлението на пандиза , където излежава присъдата си, тъй като не му е дал зимни обувки, а температурите в Русия падат под нулата, заяви Агенция Франс Прес.

" Съдя моята колония и упорствам да ми бъдат дадени зимни обувки ", сподели Навални в " Туитър ".
 Европейски Съюз наложи наказания на 8 руснаци, свързани с отравянето на Алексей Навални
Европейски Съюз наложи наказания на 8 руснаци, свързани с отравянето на Алексей Навални

Мерките включват забрани за пътешестване и заледяване на активи

Припомняме, че 46-годишният критик на Кремъл излежава деветгодишна присъда отвън Владимир, град на към 230 километра източно от столицата Москва , където температурите в понеделник паднаха до -6 градуса по Целзий.

Навални сподели, че пандизът към този момент е минал към зимни облекла от седмици, само че пазачите са отказали да му дадат ботуши. Липсата на зимно облекло значи избор сред това въобще да не излиза на открито или да се разболее. Той към този момент се е разболявал там.
 Алексей Навални се снабди и с обвиняване за тероризъм и реабилитация на нацизма
Алексей Навални се снабди и с обвиняване за тероризъм и реабилитация на нацизма

Призиви и финансиране на екстремизъм

" Моят двор за извършения е затрупан с лед бетонен бунар, по-малък от клетката ми. Вижте дали можете да ходите в него с есенни ботуши ", сподели той. Но би трябвало да ходите пешком. Това са единствените 1,5 часа чист въздух, които можете да получите. "

Навални осъди от пандиза войната в Украйна.

Той разяснява, че в последно време е получил доста писма, в които се усеща меланхолия, мрачност и незаинтересованост и прикани руснаците да се " разведрят ".

" Допийте си тиквеното лате и отидете да извършите нещо, с цел да доближите Русия до свободата ", написа той в нормалния си саркастичен жанр.

Той неотдавна сподели, че затворническите управляващи са го държали в изолираност.

Навални беше задържан предходната година, когато се върна в Русия от Германия, където се възвърне от офанзивата с отравяне. Той излежава затворнически присъди от общо 11-1/2 години за машинация, пренебрежение към съда и нарушавания на предварителното освобождение.

Навални беше токсичен с нервнопаралитичен сътрудник по време на предизборно пътешестване в Сибир през 2020 година Кремъл отхвърли да е забъркан. Европейският съюз по-рано през ноември наложи наказания на осем руснаци, упрекнати, че са свързани с отравянето на опозиционера. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР