Руският опозиционен лидер Алексей Навални разказа днес какви трудности е

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални разказа днес какви трудности е
Коментари Харесай

Навални разказа как се е чувствал след комата |

Руският опозиционен водач Алексей Навални описа през днешния ден какви компликации е изпитал през интервала на възобновяване си в берлинската клиника " Шарите ", където се озова, откакто се почувства зле по време на вътрешен полет в Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Навални показа по какъв начин " краката му треперели " и по какъв начин е имал " моменти на обезсърчение ".

" Ще ви опиша по какъв начин протича възобновяване ми. Това е един ясно начертан път, само че той е към момента дълъг ", написа Навални в акаунта си в Инстаграм, където разгласява и фотография, на която се вижда по какъв начин слиза по стълби.

" Настоящите ми проблеми - фактът, че телефонът ми е толкоз ненужен, колкото и камък в ръцете ми, или че е същинско шоу, когато се пробвам да си налея вода - са дребна работа ", показа той. Доскоро той не разпознавал никого и не можел да дава отговор на въпросите на лекаря, който всяка заран идвал в стаята му, с цел да му оказва помощ да си върне способността да води диалог.

" Това ме отчайваше, тъй като разбирах какво желае лекарят, само че не знаех къде да намеря думите ", споделя Навални.

" Сега съм човек, чиито крайници треперят, когато слиза или се качва по стълбите ", добавя Навални. После се майтапи, че преди при типа на стълбище е щял да стои пред него с неуместно изражение, без да знае какво да прави, а в този момент, откакто се е възстановил, при типа на стълбище към този момент се сещал, че то служи за качване на горния етаж, само че би се сетил също по този начин да вземе асансьора, с цел да си спести това упражнение.

Навали благодари на лекарите, че са го трансформирали от " един механически жив човек " в " човек, който има възможностите още веднъж да стартира да употребява ловко обществената мрежа Инстаграм ".

На 3 септември немска военна лаборатория заключи, че Навални е бил токсичен с нервнопаралитична субстанция от вида Новичок, създадена за военни цели по руско време. Москва отхвърля тези изказвания. Френска и шведска лаборатории потвърдиха немските заключения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР